Acest web site solicită permiterea cookie-urilor pentru a oferi toate abilitățile sale. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, vă rugăm să dați click pe butonul "Permite" de mai jos.

Permite

Consolă Xplorer AR - cum se joacă

11 decembrie 2017 15:29:00 CET arma, ar, consolă,

În blogul anterior am discutat mecanica, adică explicând cum funcționează consolă Xplorer AR și la ce se folosește. Deci, suficientă teorie, să trecem la utilizarea practică. Pentru a descrie consolă Xplorer AR în cel mai bun mod posibil, bloggerii noștri Antonija și Martin au dus-o acasă pentru testare.

Iată experiențele lor:


Antonija:

A sosit consolă Xplorer Crossfire AR . Despachetarea și configurarea aplicației au fost facute fără probleme. Era timpul să testez aplicația Super AR care conține numai jocuri cu un singur jucător. Aplicația este compusă din 20 de module sau jocuri, dintre care primele 12 oferă diferite bătălii: dinozauri în epoca preistorică, zombi în ruine arheologice, război civil, război cu tancuri, avioane sau nave spațiale, există multe de ales. În restul celor 8 module, bătăliile au pornit la actiune în camera mea de zi. Fiecare modul are 8 nivele, care sunt ușoare la început, dar mai târziu devin mai grele și necesită anumite abilități și un joc tactic.

În primul rând, am decis să intru în epoca dinozaurilor și să lupt cu dinozaurii. După selectarea modulului, apare o scurtă poveste despre misiunea jucătorului și lupta începe. La început am avut o pușcă simplă, iar în nivele ulterioare am obținut alte arme, cum ar fi arma mitralieră sau armă de artilerie (mortar). Când am început să joc, stăteam pe un scaun, dar jocul devenea atât de dinamic încât, în câteva minute, am ajuns să zbor prin apartamentul meu și să am niște ochi ciudați, dar eram atât de captivată de joc, incat nu-mi păsa. Eu, care joc jocuri video de acum 10 ani, am fost atât de prinsă de jocurile AR GUN, încât am trecut toate cele 8 nivele dintr-o dată. Este incredibil de tare.

A trebuit să încerc și jocurile AR. Ce joc să aleg? Deși am teama de păianjeni, am decis să încerc primul joc. Povestea spune că acestia nu sunt chiar păianjeni, distruge-i! ". Dinozaurii au fost giganți și au existat maxim trei în același timp, așa că, m-am așteptat la așa ceva, dar totusi am fost foarte surprins. Aproximativ 10 păianjeni mari au început să vină inspre mine de la bucătărie. I-am ars cu pușca mea, dar numărul lor a crescut. Am cumpărat rapid o mitralieră folosind monede și a devenit mult mai ușor. La nivelul 1 am scos în jur de 100 de păianjeni, nu-i rău! M-am așteptat să întalnesc păianjeni obișnuiți, dar erau mutanti si au început să mă deranjeze puțin, dar vocea din mine a început să strige "Distruge-i în 20 de minute, pune deoparte AR GUN-ul și întoarce-te la lenea de duminică, dar AR GUN m-a posedat. A fost atât de distractiv că am petrecut cel puțin 5 ore de joc. Am ucis zombi, am zburat în apartamentul meu, am strigat extaziat când am trecut fiecare nivel. De obicei, sunt foarte sceptic cu privire la gadgeturi și jocuri, dar pistolul Xplorer Crossfire AR m-a făcut să mă răzgandesc. Este mult mai bine decât jocurile obișnuite, aș compara acest lucru cu diferențele dintre filmele 2D și 3D . Există pur și simplu o nouă dimensiune care oferă un sentiment mai bun al realității și plăcerii.


Martin:

Aplicația Super AR oferă 20 de jocuri, dintre care primele 12 au acțiune în mediul grafic, iar celelalte 8 jocuri au acțiune în împrejurimile dvs. Toate jocurile sunt cu împușcături, fiecare oferind 8 nivele care sunt ușoare la început, dar mai târziu cresc în dificultate și necesită viteză și pricepere. În primul nivel, veți avea o singură armă, alte arme, cum ar fi mitraliera, arma laser cu lansator de rachete, vor fi deblocate mai târziu în joc.

Unele dintre jocuri sunt: batalia tancurilor, supravietuirea invaziei zombie, lupta impotriva dinozaurilor, batalia avionului, lupta spatiala cu nave spațiale, lupta cu robotii ...

Primul joc pe care am decis să-l încerc a fost Naval Warfare pentru că am fost intrigat de avioane. Jocul are loc deasupra oceanului, iar scopul este de a distruge avioanele inamice înainte de a vă distruge ele. Avioanele zboară din toate direcțiile și te atacă cu mitraliere și cu bombe. Luând în considerare faptul că jocul a fost foarte dinamic și că dușmanii vin din toate părțile, am zburat și am pătruns în scenă. La ultimul nivel a trebuit să-l bat pe șeful intimidant, un bombardier mare înfricoșător. A fost nevoie de ceva timp pentru a depasi toate cele 8 nivele, dar distracția nu s-a terminat și am decis să joc alte jocuri până când bateria mea a fost complet descărcată. Apoi asteptam cu nerăbdare ca telefonul meu să se încarce, ca să pot juca din nou.

După o încărcare completă am decis să încerc câteva jocuri AR. Voi menționa un joc numit Sky Craft. Dintr-o data, sufrageria mea era plina de asteroizi, iar avioanele zburau printre ei si trageau în mine. Am avut un fel de armă energetică pe care am folosit-o ca să-i distrug. În nivelele ulterioare veți avea de-a face cu nave spațiale mari care arată asemănătoare cu X-wing din Star Wars, care au arme mult mai puternice. Am fost fascinat de asteroizi, păreau să plutească în camera mea de zi ca și cum ar fi fost în spațiu.

Pentru sfârșit, voi spune câteva cuvinte despre aplicația Super AR killer. Procesul de instalare este același ca și pentru aplicația Super AR, dar această aplicație permite jocul multiplayer. Pentru ca multiplayerul să funcționeze, ceilalti jucătorii trebuie să fie conectați la aceeași rețea WiFi. Dacă jocul va fi jucat la domiciliu, toți jucătorii se vor conecta la rețeaua WiFi de acasă. Dacă jucătorii decid să joace afară, cum se stabilește conexiunea WiFi? Este foarte simplu. Un jucător va transforma telefonul într-un hotspot mobil WiFi și astfel va permite altor jucători să se conecteze. După ce toată lumea este conectată, pur și simplu pune telefonul pe consolă și pornește aplicația. După ce alegeți jocul pe care îl veți juca, ar trebui să creați "camera", astfel încât să se poată alătura și alții. După ce toată lumea se alătură jocului, distracția poate începe. Nu există distracție mai plăcută cu prietenii, imaginați-vă avioanele care zboară peste tot în camera de zi si trag unul in altul, ca și cum ați juca paintball sau laser tag.


Pentru prima dată am experimentat minunata tehnologie AR GUN și pot spune că sunt uimit. În restul zilei, am jucat jocurile AR GUN și am rămas uimit cum un gadget ca AR GUN este capabil să ofere o dimensiune complet diferită a jocurilor. În comparație cu consolele și PC-urile de jocuri, puteți experimenta provocări în lumea reală datorită acestui gadget și prin modul în care vă deplasați și dezvoltați noi abilități.


Autori: Antonija Jerbić, Martin Matešić