Acest web site solicită permiterea cookie-urilor pentru a oferi toate abilitățile sale. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, vă rugăm să dați click pe butonul "Permite" de mai jos.

Permite

Credeți că realitate augmentată este un termen straniu din viitor? Veți fi surprins când o să vă dați seama că acesta este un termen folosit acum 50 de ani. În principiu, realitatea augmentată se referă la o realitate extinsă care adaugă la viziunea noastră straturi contextuale de informație în timp real. Exemplul mult mai proeminent al AR este jocul Pokemon Go, care a dus la faptul că toate generațiile vânau Pokémonuri în toate birourile, centrele comerciale sau acasă.


În afară de faptul că cea mai mare parte a AR este legată de divertisment, dezvoltarea unei realități extinse poate deveni extrem de utilă pentru viața de zi cu zi. AR ar putea fi utilizat în curând în toate sferele și industriile. Imaginați-vă că doriți să vizitați o destinație și că o puteți explora pe deplin înainte de a merge acolo. Sau puteți verifica toate produsele din magazin cu toate detaliile, prețurile și caracteristicile acestora fără a merge la magazin. Imaginați-vă că nu trebuie să așteptați asistența oferita clienților pentru a rezolva o problemă pe care o aveți. Ei ar putea, de fapt, să intre în lumea ta cu ajutorul camerei și să rezolve problema la fața locului. Da, este posibil și este mult mai aproape de noi decât știm.


AR ar putea duce, de asemenea, la salvarea vieții. Luați, de exemplu, polițiștii sau pompierii care merg in locuri unde nu știu exact ce-i așteaptă. Cu AR, ar putea obține o hartă virtuală a spațiului pe care îl ating, pentru a pregăti mai bine toate resursele de care au nevoie. Până când vom obține toate aceste beneficii AR, sugestia noastră este că vă bucurați de distracția extraordinară cu consolele noastre AR. Descărcați aplicația Super AR sau AR, conectați telefonul smartphone la Bluetooth și apărați lumea de dușmani. Distracția este garantată!