Acest web site solicită permiterea cookie-urilor pentru a oferi toate abilitățile sale. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, vă rugăm să dați click pe butonul "Permite" de mai jos.

Permite

5 fapte interesante despre AR Console

16 noiembrie 2018 08:57:19 CET

AR Consolele sunt considerate a fi o nouă dimensiune a distracției, nu doar pentru copii, ci și pentru adulți. Multe aplicații AR sunt în curs de dezvoltare în fiecare zi datorită dezvoltării abilităților motrice si devin plăcute atât de mult. Iată câteva informații interesante despre ele.


1. 50 de ani de existență AR


Da, ați văzut bine. Chiar dacă AR a devenit popular în ultimii ani, AR a fost "inventat" în 1968, ceea ce face 50 de ani de existență.


2. Expresia "realitate augmentată" a fost inventată în 1990.


Și a fost inventat datorită eXplorer Tom Caudell, care a vrut să descrie soluții grafice fuzionate și console fizice.


3. Realitatea augmentată nu este doar distractiv pentru copii, ci este folosită intr-o mulțime de industrii.


Chiar dacă o conectăm mai ales cu copiii, multe industrii, cum ar fi sportul sau turismul, utilizează AR. În sport, de exemplu, cu AR puteți învăța cu ușurință noi abilități. NFL utilizează, de asemenea, AR pentru o experiență mai bună de vizionare. În turism, cu AR puteți obține o experiență totală cu locul pe care doriți să-l rezervați. Sau dacă doriți să rezervați un zbor, cu AR puteți verifica anumite condiții suplimentare pentru un anumit zbor, cum ar fi spațiul pentru picioare sau sistemele de divertisment.


4. AR a fost folosit în spațiu


Corect. NASA astronautul Scott Kelly a petrecut un an în spațiu în care a folosit tehnologia AR.


5. Dezvoltarea continuă a start-up-urilor și a aplicațiilor AR


În 2017 au fost înființate 1.261 AR-uri. Imaginați-vă câte aplicații și console există pentru noua noastră dimensiune preferată de distracție.