Acest web site solicită permiterea cookie-urilor pentru a oferi toate abilitățile sale. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, vă rugăm să dați click pe butonul "Permite" de mai jos.

Permite

AR - primele 5 aplicații

10 decembrie 2018 09:07:23 CET

Aplicațiile AR pentru console Xplorer sunt GRATUITE. Și asta este probabil cea mai bună parte a povestirii. Odată ce ați obținut consola AR, descărcați gratuit aplicația Super AR sau AR Gun (în funcție de consola pe care o aveți) și bucurați-vă de mai mult de 20 de jocuri diferite care vin împreună cu o aplicație. Mai jos este o selecție din primele 5 aplicații pentru consola AR.


1. Fruct Ninja - Cine spune că majoritatea jocurilor sunt violente? Cu Fruct Ninja, realitatea dvs. este extinsă cu fructe pe care le impuscați prin spațiu și colectați puncte. Nu există sânge si este curat ca o lacrimă.

2. Sea War - Pentru cei care doresc mai mult decât fructe, există războiul maritim. Simțiți-vă confortabil în spatele armei, vizați navele inamice și câștigați punctele!

3. Flying Plane - Nu vă temeți de înălțimi? Excelent! Vă recomandăm planul de luptă, unde veți obține puncte doborand avioane.

4. God Of Gun Battle - Du-te în jurul spațiului, salută-i pe vrăjmași și distruge-i înainte să te prăbușească. Ce mai astepti?

5. Hero Tank - Dacă doriți o realitate diferită, atunci vă recomandăm Hero Tank. Aici acționezi în rolul unui rezervor și distrugi totul în fața ta.


Desigur, aceasta este doar alegerea noastră. Vă așteptăm să descărcați aplicația și să vă împărtășiți jocurile preferate cu noi.