Acest web site solicită permiterea cookie-urilor pentru a oferi toate abilitățile sale. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, vă rugăm să dați click pe butonul "Permite" de mai jos.

Permite

Căști cu fir sau cu Bluetooth?

Presupun că nu sunt singurul care folosește căști cu fir și se întreabă de ce le mai folosesc încă, deoarece, în tot acest timp puteam să găsesc o mulțime de căști cu bluetooth, chiar dacă vorbim de modele sport, profesionale sau unele ce ni se potrivesc bugetului, dacă ne referim doar la ascultatul muzicii.


De câte ori nu v-ați aflat în situația în care v-ați împotmolit în propriile căști, căsindu-le în buzunar teribil de încurcate? Probabil v-au stricat tot cheful de a asculta muzica favorită sau, cine stie pentru a câta oara, v-ați petrecut mult timp descurcându-le. Exact așa m-am simțit și eu,până când, mi-am achiziționat prima pereche de căști BQ-70 Xplorer cu bluetooth. Cu toate că prețul acestora era unul din categoria economică, nu mă așteptam la foarte multe de la ele însă aspectul acestora, potrivit pentru activități sportive cum ar fi alergatul sau mersul la sală, era perfect. La despachetare, aspectul acestora, m-a surprins foarte plăcut, aveau un design incredibil, ceea ce este foarte important pentru mine. Următorul aspect pe care l-am remarcat fost lungimea cablului, care, deși era destul de scurt era pefecrt pentru a nu se încurca și pentru a se potrivi natural. Când mi le-am pus în urechi, mi-ar dat seama câte de bine se fixează, atât de bine, încât nu puteau să cadă indiferent de ce aș fi făcut.


Desigur, trebuia să le testez, așadar, am decis să ies la o scurtă alegrare până în parcul apropiat mie, acolo unde obișnuiesc să îmi fac exercițiile. Durează aproximativ 10 minute de alergare până acolo. Pe parcursul alergării, căștile mele Xplorer BQ-70 nu mi-au alunecat din urechi nici măcar o singură dată, deși am avut senzația că s-ar putea întâmpla. Era exact ceea ce îmi doream de la o pereche de căști ce sunt potrivite pentru sport și pentru activitățile zilnice. Pe durata alergării am fost plăcut impresionat de calitatea sunetului, basul puternic și sunetul în sine, fiind foarte clar. În aceea zi mi-ar făcut toate exercițiile de rutină pe care le aveam de făcut, la intensitate maximă. Pe tot parcursul exercițiilor mele, căștile mi-au rămas perfect fixate în ureche și nu a trebuit să le ajustez nici măcar o singură dată. Le folosesc în continuare pe durata antrenamentelor mele și nu regret niciun moment achiziția lor.


Dacă încă vă mai gândiți dacă ar trebui să vă achizitionați sau nu o pereche de căști bluetooth, recomandarea mea este să încercați căștile BQ-40, BQ-50 și BQ-70, pentru că aceste modele sunt primele pe care mi le-am achiziționat, bazându-se pe tehnologia bluetooth, și mi-au satisfăcut toate așteptările. Referitor la preț, aceste nu sunt deloc scumpe și sunt sigur că le veți indrăgi de la prima utilizare și totodată foarte folositoare pentru activitățile zilnice.


Autor: Dominik Kosmač