Acest web site solicită permiterea cookie-urilor pentru a oferi toate abilitățile sale. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, vă rugăm să dați click pe butonul "Permite" de mai jos.

Permite

Xplorer Bulldog – bestia electrica

31 decembrie 2018 09:07:56 CET

Xplorer Bulldog este următorul dvs. animal de companie preferat de pe care nu vă puteti lua mâinile. Scuterele electrice vor fi ideale pentru oricine caută adrenalină și mai multă distracție în timp ce conduce. Vântul în păr, călătoria aventuroasă, dar cel mai important - siguranța pe șosea este tot ce vine cu Bulldog și asta cu siguranță vă va impresiona în totalitate.


Această fiară electrică se caracterizează printr-o construcție solidă și stabilă și un motor de 1500W incredibil. Mai mult decât suficient pentru a vă face următoarea călătorie o experiență incredibilă și de neuitat. Doar fiți atenți - dacă aceasta este prima dată când încercați ceva de genul acesta, nu apăsați complet acceleratia. Recomandarea noastră caldă este să mergeți încet până când simțiți puterea motorului, iar atunci când vă veți simți mai sigură, puteți accelera și vă puteți bucura de o călătorie mai rapidă.


Viteza de până la 45 km / h va fi o soluție ideală pentru conducerea în oraș, dar și pentru excursii in natura. Datorită anvelopei largi, Bulldog rulează fără probleme pe toate traseele.


Este timpul pentru a evita forme enervante de transport. Alegeți forme inteligente și de vârf proiectate pentru transport și rupeți rutina cu scuterul electric Bulldog.