Acest web site solicită permiterea cookie-urilor pentru a oferi toate abilitățile sale. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, vă rugăm să dați click pe butonul "Permite" de mai jos.

Permite

Camera Xplorer Dash Q1

16 ianuarie 2019 09:18:24 CET

O lume cu ritmuri rapide și ritmul de viață de astăzi, din nefericire, conduc la o conducere mai rapidă și mai nesigură în mașină. De la urmărirea drumului la trecerea pe lumina roșie la semafor, este doar o chestiune de timp când apare un accident. Am vorbit deja despre modul în care recomandăm moduri alternative de transport, cum ar fi scuterele electrice sau bicicletele electrice. Dar pentru cei care preferă în continuare mașina, vă recomandăm camerele de bord pentru o conducere în siguranță.


Camera Xplorer Q1 vă va oferi condusul in conditii de siguranta. De asemenea, oferă o rezoluție completă HD și vine cu senzor G. Vă oferă o fotografie cu unghi larg, are un afișaj clar, iar o conexiune WiFi vă oferă posibilitatea de a conecta și de a transfera datele către un telefon mobil sau alte dispozitive inteligente. Este ușor de folosit și instalat.


De ce o recomandăm? Cu rezoluție de înregistrare Full HD, puteți citi cu ușurință plăcuțele de înmatriculare și alte date similare dacă apare accidentul. Este destinat oricui vrea să înregistreze fiecare moment al călătoriei și să fie pregătit pentru orice incident neplăcere de trafic. Deci, dacă utilizați în continuare o mașină ca principală modalitate de transport, cel puțin să fiți în siguranță în timp ce conduceți.