Acest web site solicită permiterea cookie-urilor pentru a oferi toate abilitățile sale. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, vă rugăm să dați click pe butonul "Permite" de mai jos.

Permite

Căști Bluetooth Xplorer BQ 50

6 martie 2018 10:14:00 CET

Dacă faceți sport în timpul liber ca mine, atunci știți cum este să te antrenezi în timp ce asculți melodiile preferate.


În timpul antrenamentului, muzica ne stimulează și ne dă o forță și o motivație suplimentară atunci când avem nevoie. Acesta este motivul pentru care vă prezint căștile Xplorer Bluetooth BQ 50. Cu aceste căști de înaltă calitate vă aștept cu nerăbdare la o sesiune viitoare de antrenament.


Cum funcționează aceste căști?


Pentru a le activa, trebuie să țineți butonul din mijloc timp de 5 secunde (pairing mode), apoi trebuie să activați Bluetooth-ul de pe telefonul smartphone, conectându-l cu caștile dumneavoastră și sunteți gata de plecare. Este atât de simplu.

BQ 50 sunt in-ear headphones, ceea ce înseamnă că ele intră în canalul urechii făcându-le mult mai stabile (care nu cad în timpul antrenamentului / exercițiului). Driverul de 10 mm și impedanța de 32 ohmi asigură o calitate excelentă a sunetului cu o frecvență de 20 până la 20000 Hz. Un alt avantaj al acestui set de căști este microfonul care permite utilizarea hands-free și comenzilor vocale.


Cu toate acestea, Xplorer BQ 50 sunt foarte durabile, în modul stand-by ele pot funcționa 140 de ore, pentru convorbiri telefonice timp de 5 ore și pentru a asculta muzica la maxim timp de 4 ore. Timpul de încărcare este de aproximativ 2 ore. Dacă esti deranjat de fire încurcate, acum cu BQ 50 nu vei mai fi, datorită design-ului lor cu un fir foarte scurt care este în jurul capului și mulțumită magneților încorporati în căști. Le puteți purta ca un colier atunci când nu le folosiți .

Indiferent dacă alergi, faci exerciții în sală de gimnastică sau faci altceva, BQ 50 nu te va dezamăgi.


Autor: Jakov Barić