Acest web site solicită permiterea cookie-urilor pentru a oferi toate abilitățile sale. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, vă rugăm să dați click pe butonul "Permite" de mai jos.

Permite

Cherokee e-scooter

5 decembrie 2018 09:30:25 CET

Stabil, sigur, bine conceput. Pe scurt – în prezent, Cherokee este cu cel mai bun design printre scuterele electrice! Disponibil în 2 variante, negru si alb, cu lumini LED si aplicație Xplorer ce oferă posibilitatea de a schimba culoarea luminii, de a urmării și împărtășiți călătoria cu echipajul.


Pentru o plimbare deosebit de placuta, veti avea roti mari de 8,5 "si veti calatori in conditii de siguranta cu discul de frana spate, in toate conditiile. De ce o recomandăm în mod special? Are baterie Samsung de 7,5 Ah, cea ce inseamna ca vorbește de la sine. Cu o incarcare vă plimbați până la 20 km! Ca si toate trotinetele de la Xplorer, Cherokee este pliabila, astfel încât să o puteți lua cu ușurință la școală sau la birou. Dacă vreti doar să o parcati pentru o vreme, puteti să o faceti cu ajutorului cricului.


Xplorer Cherokee este soluția ideală pentru a evita aglomeratia din jurul orașului, în special pe drumul spre facultate sau locul de muncă. Oriunde te duci, nu vei avea nici sudoare și nici stres. Evitați blocajele in trafic, comandați-vă imediat trotineta electrica Cherokee și bucurați-vă de plimbare.