Acest web site solicită permiterea cookie-urilor pentru a oferi toate abilitățile sale. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, vă rugăm să dați click pe butonul "Permite" de mai jos.

Permite

Cine se joacă cu console AR?

14 ianuarie 2019 08:52:34 CET

Când vedeți pentru prima oară consola AR, credeți că consolele AR sunt destinate copiilor care se joacă cu ele. Cu toate acestea, experiența din demostratiile comerciale pe care le-am făcut, ne-au arătat ca indiferent de vârstă toata lumea se bucură de noua dimensiune a divertismentului. Am avut cazuri în care adulții au venit să cumpere consola exclusiv pentru ei înșiși, pe care o susținem pe deplin. Am avut un timp minunat în timp ce ne-am jucam si am organizat o competitie între noi cu console în birou. Și da, vorbim aici despre adulți cu vârste cuprinse între 20 și 50 de ani. Consolele AR par a fi distractive pentru toate generațiile.


Bineînțeles, cei mai tineri îi plac cel mai mult. Cea mai bună parte a povestii cu consolele Xplorer AR este că te distrezi fără distracție cu o singură consolă. Nu este doar un joc pe care îl puteți juca. Când descărcați aplicația Super AR sau AR Gun, în funcție de consola pe care o aveți, vă puteți bucura de mai mult de 20 de jocuri diferite. În plus, jocurile sunt atât de diferite încât puteți să distrugeți fie toți dușmanii din natură, să distrugeți zombii care s-au prăbușit în realitatea dvs. sau puteți trage in fructele pentru a obține puncte.


De ce sunt console AR speciale? Faptul este că unii copiii petrec din ce în ce mai mult timp pe smartphone-urile lor, așezate pe canapea. Consolele AR permit mai multa mișcare pentru copii și învățare prin joc. Copii își dezvoltă, de asemenea, abilitățile motorii și învață ceva nou în timp ce se distrează. Pentru console AR se poate spune că acestea sunt distractive nu numai pentru întreaga familie, ci și pentru colegi și echipajul tău. Încercați-le astăzi!