Acest web site solicită permiterea cookie-urilor pentru a oferi toate abilitățile sale. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, vă rugăm să dați click pe butonul "Permite" de mai jos.

Permite

Îți place campingul și în fiecare an căutați o nouă destinație de explorat? Iti plac aventurile si iesirile de zi cu zi? În acest an, aventura poate deveni și mai bună cu bicicleta electrică Xplorer. Cea mai bună parte a povestii unei biciclete electrice este simplitatea transportului. Mini e-bike este pliabila, astfel încât să o puteți împacheta fără probleme în mașină, fără a va ocupa prea mult spațiu. După ce aveți un e-bike, un cort și orice altceva pentru camping, puteți avea grijă de destinația dvs.


De ce este bicicleta electrica ideala pentru camping? De obicei, cele mai bune locuri de campare sunt situate pe unele părți izolate ale orașelor, satelor, insulelor etc. Dacă mergeți pe insulă, probabil va fi o zonă de deal, care poate fi destul de provocatoare în timpul verii. În acest caz, o bicicletă electrică poate deveni cea mai bună soluție pentru o recreere excelentă în timp ce vă aflați în vacanță. Vrei să explorezi natura și alte locuri din jurul tău? Există o bicicletă electrică. Vrei să explorezi niște locuri greu accesibile, de lângă tabăra ta? Există o bicicletă electrică. Vrei să supraviețuiești ciclului de-a lungul dealului și să ajungi în vârf fără să mori? Există o bicicletă electrică. Cu viteze de până la 30 km / h, Xplorer Mini va fi suficient pentru o plimbare plăcută.


Deci, în acest an, alegeți o nouă formă de aventură și o astfel de vacanță pe care nu o veți uita. Imaginați-vă că mergeți cu vântul în părul dvs. în timp ce explorați destinații noi și obiective turistice naturale care vă vor lăsa fără aer. Și indiferent de căldura verii, veți trece prin toate provocările. Atunci, unde te duci în vacanță?