Acest web site solicită permiterea cookie-urilor pentru a oferi toate abilitățile sale. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, vă rugăm să dați click pe butonul "Permite" de mai jos.

Permite

Zilele mai scurte, nopțile mai lungi, vremea mai rece, ploaia - nu sună a condiții ideale pentru ciclism. Totuși, nu există nici un motiv să nu mai folosiți o bicicletă electrică doar pentru că anumite condiții nu sunt ideale. Vom fi cinstiți, nu v-am recomanda să conduceți o bicicletă electronică în cea mai mare ploaie din cauza componentelor electrice care sunt mai sensibile la ploaie decât bicicletele obișnuite. Cu toate acestea, în condiții cu foarte puține ploi sau temperaturi scăzute, bicicleta electrică va satisface toate necesitățile dvs. cu o întreținere corespunzătoare.


Întreținerea bateriei


Nu vă faceți griji, chiar și în condiții de iarnă, bateria poate supraviețui în mod normal. Sfat pentru întreținerea acumulatorului: când ați terminat de condus, luați bateria împreună cu dvs. la domiciliu sau la serviciu, într-un loc cald. La ce vă puteți aștepta în timp ce conduceți la temperaturi foarte scăzute este la o viteză ușor mai mică și un interval maxim, ceea ce este perfect normal pentru fiecare baterie, chiar și pentru o baterie electrică pentru biciclete.


Întreținerea bicicletelor


După conducere, nu împachetați bicicleta înainte de a o curăța bine. Pentru o protecție mai bună, vă recomandăm să puneți ceară pe cadru pentru a proteja culoarea. Pentru a elimina apa din părțile ascunse, va fi suficient să plasați WD 40 pe acele locuri. În timpul iernii se recomandă curățarea lanțului cel puțin o dată pe săptămână pentru a îndepărta praful, nisipul sau pietrele. De asemenea, vă sfătuim să ștergeți frânele, roțile și discurile cu o cârpă umedă și toate cablurile, conectorii și bateria, cu o cârpă uscată pentru o întreținere mai bună.


În cele din urmă, dacă conduceți în timp ce plouă, trebuie să evitați băltoacele mari. Și asta e, ești gata pentru iarnă!