Acest web site solicită permiterea cookie-urilor pentru a oferi toate abilitățile sale. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, vă rugăm să dați click pe butonul "Permite" de mai jos.

Permite

În fiecare zi, primim tot mai multe informații despre ce ar trebui să facem, cum ar trebui să facem și de ce. Sunt sigur că de multe ori procesul dvs. de luare a deciziilor este pierdut în inundațiile dorințelor noastre accentuate.


Cu acest blog am vrut, de asemenea, să vă încurajez să alegeți cea mai bună sursă de soluții pentru achiziționarea unui nou produs sau serviciu de care aveți nevoie. Și, pentru mine, nu există nici o îndoială că această poveste începe cu nevoile tale.


Aș dori să menționez aici câteva dintre experiențele clienților noștri recunoscute ca fiind cele mai importante. Bineînțeles, vorbim despre modul dvs. de mișcare.


Ok, acum, primul lucru spre cea mai bună soluție este să vă reamintiți care sunt principalele probleme ale transportului de zi cu zi, pentru a identifica soluție cea mai bună pentru dumneavoastră.


Lista mea de întrebări arată cam așa:

care este distanța din punctul A in puntul B?

care este timpul meu de călătorie?

care este cea mai mare problemă pe traseul meu?

pot purta hainele mele obișnuite în anumite tipuri de transport?

noul meu mijloc de transport suportă toate condițiile externe?

pot adăuga orice valoare suplimentară prin utilizarea acesteia?

pot economisi timp și bani?

există vreun potențial pericol pe care ar trebui să îl cunosc?

cât timp trebuie să-mi petrec în service?


Când ați primit propriile răspunsuri, veți obține cu ușurință parametrii specifici. În cazul meu, răspunsul a venit astfel:

Cea mai importantă mișcare zilnică este drumul meu catre serviciu. Google Maps îmi spune că distanța este de aproximativ 2,1 km fata de casa mea, care este de 15 minute cu mașina, 25 de minute cu tramvaiul sau 26 de minute pe jos. Desigur, depinde de trafic.

Din moment ce fac yoga dimineața, nu este atât de important pentru mine să o percep ca o activitate fizică de a lucra - așa că resping această opțiune de dragul timpului. De asemenea, refuz călătoria cu mașina, deoarece este o distanță care necesită mai mult timp și bani pentru parcare. Și tramvaiul ... cumva pare la feld clar.


Deci, la urma urmei, soluția mea este trotineta electrică, mai precis - Xplorer Ambassador 8 ".


Noua decizie are mai multe rezultate:

În fiecare zi economisesc aproximativ 40 de minute

Nu plătesc niciodată combustibil, parcare sau bilet de tramvai

Eu doar o pliez și o pun sub masă

Încă mă pot îmbraca business și purta fuste.

Nu trebuie să aștept, transpir sau parchez

Nu am avut niciodată mai mult succes în evitarea reclamei

Dacă plouă, transportul meu este cool

Salvez mediul

Încep să devin un profesionist în urmărirea tipilor

Mă simt ca într-un film ????


Noul meu aliat de dimineață, domnul Ambasador 8 "are nevoie de un singur lucru în schimb de la mine - întreținerea bateriei, astfel încât să putem petrece împreună mai mult timp.Marina