Acest web site solicită permiterea cookie-urilor pentru a oferi toate abilitățile sale. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, vă rugăm să dați click pe butonul "Permite" de mai jos.

Permite

Cum sa conduci trotineta electrică?

26 noiembrie 2018 12:49:26 CET

Chiar dacă sună stupid, am avut o mulțime de clienți confuzi, care nu erau siguri cum să meargă cu trotinetele electrice ale noastre. Nu vă faceți griji, nu este complicat și este destul de simplu. Tot ce trebuie să știți pentru început sunt principalele componente ale trotinetei: accelerația, afișajul cu LED-uri, cadrul și puntea . Primul pas este să activați afișajul LED și să verificați modul de viteză. Dacă este prima dată cand folosiți trotineta electrică, este recomandat să începeți cu prima viteză și apoi puteți accelera odată ce vă descurcați. Al doilea pas este de a pune un picior pe punte, timp în care folosiți celălalt picior pentru a vă echilibra în spate. Trotineta va accelera și apoi vă puteți pune și celălalt picior pe punte și să schimbați viteza folosind accelerația.


Recomandări pentru călătoria cu scuter electric:

1. Când vă întoarceți, trebuie să vă sprijiniți ușor corpul în direcția de întoarcere.

2. Evitați să călătoriți cu trotinetele electrice pe timpul ploilor abundente sau al condițiilor meteorologice nefavorabile.

3. Evitați viteza mare pe drumurile neconvenționale.

4. Nu accelerați la coborâre.

5. Nu atârnați obiecte grele pe ghidon.

6. Nu stați cu un picior pe punte sau pe podea.