Acest web site solicită permiterea cookie-urilor pentru a oferi toate abilitățile sale. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, vă rugăm să dați click pe butonul "Permite" de mai jos.

Permite

Întreținerea bateriei si a Hoverboard-ului.

13 aprilie 2018 14:41:04 CEST

În acest blog veți afla ce puteți face pentru a maximiza durata de viață a unui hoverboard Xplorer.

Sfaturile noastre vă vor ajuta să evitați daunele (toate daunele cauzate din eroarea utilizatorului duc la anularea garanției).Manipulare și întreținere:


Nu lăsați hoverboard-ul în lumina directă a soarelui și la temperaturi extreme. Bateria din hoverboard este foarte sensibilă la temperaturi extreme și poate provoca daune interne (pierdere permanentă de capacitate).

Curățați hoverboard-ul după fiecare călătorie și asigurați-vă că încărcatorul este curat și uscat.Baterie:


Bateria este cea mai importantă parte a hoverboard-ului. Dacă aveți grijă de baterie, bateria vă va servi multa vreme și va avea o durată lungă de viață. Bateria din hoverboard este alcătuită din celule de litiu ionic, care sunt cel mai puternic tip de baterie.

Pentru a face ca bateria cu litiu să dureze mai mult, ar trebui să respectati pașii următori:


- Încărcați complet bateria numai atunci când intenționați să o utilizați în următoarele 24-48 de ore. În caz contrar, dacă trece prea mult timp, acesta va începe să-și piardă permanent capacitatea.

- Nu descărcați bateria sub 15% (lumină roșie intermitentă pe un hoverboard). Supradescarcarea provoacă pierderi mici, dar permanente de capacitate.

- Nu descărcați complet acumulatorul, acesta distruge permanent bateria

- Evitați expunerea la temperaturi sub -5 ° C și peste 50 ° C.


Încărcare:

De îndată ce hoverboard-ul dă semnalul bateriei slabe, terminați plimbarea și încărcați bateria.Depozitare:


Dacă intenționați să depozitați hoverboard-ul pentru perioade mai lungi de timp (mai mult de o lună), încărcați bateria la 80% și puneți hoverboard-ul în cutie. În fiecare lună, porniți hoverboard-ul timp de câteva minute și reîncărcați bateria la 80%. Dacă nu reîncărcați, acumulatorul se poate descărca complet și devine inutil.

După depozitare: porniți hoverboard-ul, calibrați senzorii și lăsați-l să se încarce complet. După finalizarea procesului de încărcare, este gata de plimbare.


Autor: Martin Matešić