Acest web site solicită permiterea cookie-urilor pentru a oferi toate abilitățile sale. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, vă rugăm să dați click pe butonul "Permite" de mai jos.

Permite

Hoverboard sensors

22 iunie 2018 17:31:57 CEST

Fiecare utilizator de hoverboard va întâmpina din timp un senzor de giroscoapă nealinierat pe hoverboard-urile lor. Această problemă se manifestă în mai multe moduri: platforma hoverboard-ului nu este pe deplin calibrată atunci când stați pe ea, o parte se întoarce mai repede decât cealaltă sau hoverboard-ul vibrează când coborati de pe platforma.Acesta este un eveniment complet normal, datorită senzorilor hoverboard-urilor, ca orice alt senzor isi poate pierde precizia cu timpul. Soluția pentru acest lucru este extrem de simplă și durează doar câteva minute din atenția dvs., tot ce trebuie să faceți este să calibrați acești senzori. Procesul în sine este foarte simplu și vă sfătuim să il efectuați numai pe suprafețe plane.Să începem cu procesul de calibrare:


1. Puneți hoverboard-ul pe o suprafață uniformă si plană (sau într-un suport din polistiren, cu care a venit în cutie), este important ca hoverboard-ul să fie fixat și poziția să poată fi reglată.


2. Reglați ambele părți, astfel încât acestea să fie complet egale una față de cealaltă


3. Apăsați și țineți apăsat butonul de alimentare timp de 5 secunde până când luminile hoverboard încep să clipească.


4. Folosind un nivel sau o aplicație mobilă, nivelul ambelor platforme, astfel încât acestea să fie complet orizontale.


5. Lasați hoverboard-ul timp de câteva minute până când se oprește singur (în funcție de model, aceasta poate dura între 10 și 30 de minute). A doua opțiune este să o opriți manual, dar aceasta trebuie făcută cu mare atenție pentru a evita deplasarea hoverboard-ului.