Acest web site solicită permiterea cookie-urilor pentru a oferi toate abilitățile sale. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, vă rugăm să dați click pe butonul "Permite" de mai jos.

Permite

Hovershoes

12 decembrie 2018 08:54:41 CET

Ce ai spune de un hoverboard care îți oferă mult mai multă adrenalină, mai multe mișcări și cu care poți să faci trucuri minunate? Nu sună rău deloc, nu? Vă prezentăm Xplorer Hovershoes, o plimbare cu adrenalină pe două roți, care vă oferă o flexibilitate suplimentară pentru cele mai bune mișcări și trucuri. Cu Hovershoes poți deveni o stea pe YouTube care va fi urmărită de milioane de oameni, mulțumită nenumăratelor mișcări și trucuri creative pe care le poți face și înregistra.


Xplorer Hovershoes cu un motor de 250W, va fi suficient pentru o viteză de 12 km / h. Cu o singură încărcare puteți merge până la 10 km, iar încărcarea durează doar 2 ore, veți putea să le încărcați rapid și să le pregătiți pentru trucuri noi.


Cu Hovershoes-ul unic, special conceput, cu sistemul de echilibru excelent, veți deveni legenda scenei de dans și cel mai dorit oaspete al tuturor distracțiilor. Cea mai bună parte a povestirii? Ele sunt foarte ușor de transportat, astfel încât să le puteți transporta oriunde mergeți.


Ce aștepți atunci? Pur și simplu trebuie să încărcați bateriile, să vă luati hovershoes-ul și să incepeti o nouă aventură. Cine e cu noi?