Acest web site solicită permiterea cookie-urilor pentru a oferi toate abilitățile sale. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, vă rugăm să dați click pe butonul "Permite" de mai jos.

Permite

Am incercat un nou Hovershoes Dancer

21 decembrie 2018 09:23:42 CET

Wooooooooow! Da, aceasta a fost prima reacție a tuturor celor care au încercat noul Dancer Hovershoes. L-am prezentat pentru prima dată pe Hovershoes la târgul InfoGamer din Zagreb, unde toți, literalmente, l-au iubit.


Ce este Hovershoes? Îi place să le numeasca distracție adrenalină pe două roți separate. Versiunea hoverboard actualizată, să zicem. Cu hovershoes, ai putea deveni cu ușurință noua stea a scenei YouTube și cineva care va fi urmat de milioane de adepți. Cu un motor de vârf de 250 W, puteți atinge o viteză de 12 km / h. Cu o singură încărcare puteți merge până la 10 km. Deoarece încărcarea durează numai 2 ore, veți putea să le încărcați rapid și să le pregătiți pentru trucuri noi.


Odată ce am stabilit că bateriile sunt încărcate, ne-am îndrăgit de cel mai popular produs Xplorer, Hovershoes. Bine, o să recunoaștem. Ne-a luat ceva timp să ne obișnuim și să găsim echilibrul corect. Dar după 30 de minute, fiecare dintre noi a devenit un profesionist real. Ceea ce ne place mai ales este că am putea face peste un milion de miscări diferite asupra lor. După o oră de distracție, am decis să facem un concurs în care alegeam cea mai bună mișcare, iar pentru cel mai bun am pregătit premii minunate.


Hovershoes Dancer este, într-adevăr, plin de emoție și aventuri. Acestea sunt foarte sigure, cu un sistem excelent de echilibrare care vă va transforma în legenda scenei de dans. Și credeți-ne, cu Xplorer Hovershoes veți deveni cel mai de dorit invitat al tuturor petrecerilor!