Acest web site solicită permiterea cookie-urilor pentru a oferi toate abilitățile sale. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, vă rugăm să dați click pe butonul "Permite" de mai jos.

Permite

Hovershoes vs. hoverboard

14 decembrie 2018 12:26:00 CET

Chiar și păsările știu ce este un hoverboard. Cine știe, poate că unele dintre ele au încercat chiar asta. De la cei mai tineri generații până la cei mai în vârstă care au dat acest cadou unic nepoților lor, practic toată lumea a auzit de hoverboard. Este un dispozitiv de auto-echilibrare a cărui mișcare depinde de schimbarea greutății și a echilibrului utilizatorului de hoverboard.


Principala diferență între hoverboard și hovershoes este că hoverboard-ul este alcătuit din două roți conectate la arbore. Hovershoes-urile nu au un arbore central. Ele vin cu roți separate, una pentru fiecare picior, motiv pentru care mișcarea lor va fi diferită de hoverboard.


Hovershoes în comparație cu hoverboard oferă mult mai multe trucuri și mișcări diferite. Prin urmare, veți experimenta mult mai multe emoții și oportunități pentru a captura cele mai nebunești videoclipuri. Pe de altă parte, pentru cei care nu se simt prea încrezători cu hovershoes, am pregătit noi modele de hoverboard City. Și nu trebuie să vă faceți griji, hoverboard-ul va fi destul de interesant atunci când îl conectați la aplicația Xplorer, deoarece veți putea să ascultați muzica preferată, să călătoriți pe pistă și să vă personalizați caracteristicile de conducere.


Nu mai rămâne decât să încercăm hoverboard-ul și hovershoes -ul. Noi am făcut partea noastra de teorie, dar tu ești cel care trebuie să le încerce și să vezi ce preferi. Un lucru este sigur, indiferent de ce decideți, cu Xplorer nu veți face o greșeală.