Acest web site solicită permiterea cookie-urilor pentru a oferi toate abilitățile sale. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, vă rugăm să dați click pe butonul "Permite" de mai jos.

Permite

Mergeți cu bicicleta electrică la munca

28 ianuarie 2019 09:32:57 CET

E frig. (Ne) plăcut 3 ° pe care termometrul arată în timp ce mă gândesc dimineața înainte de muncă cum ar trebui să ajung la birou. Am o mașină parcată în fața clădirii, dar îmi închipui deja un milion de oameni care își conduc deja mașinile și stresul din spatele roților. Tot stresul din cauza blocaje de trafic, oameni care nu știu cum să călătorească, trecând pe lumină roșie - nu pentru mine. Transport public? O opțiune mai bună decât o mașină, dar totuși tot aglomerat este în tramvaie sau autobuze, în nici un caz. Nu mai suport. Am decis să aleg cea mai bună opțiune - bicicleta electrică. Am 10 km la birou, pentru care e-bike este mai mult decât suficient. Din moment ce merge până la 25 km cu o singură încărcare, este suficient să mă duc la birou și să mă întorc acasă. Pot chiar să-l folosesc pentru a merge la o întâlnire în mijlocul programului de lucru.


Având în vedere că îmi place să merg cu bicicleta, decid să combin PAS cu ciclismul normal fără sprijin. Aceasta înseamnă că am condus o parte cu PAS și am ales să ciclul normal in cealaltă parte a călătoriei, care economisește și bateria. În cazul unei baterii goale, doar scoateți scaunul, conectați-l la încărcător și încărcați-l la cea mai aropiata si comuna priza.


Calea spre casă se desfășoară fără probleme. Evităm toată mulțimea aceea la ora patru sau cinci după-amiaza, când toată lumea se intoarce înapoi acasă. Pe măsură ce bicicleta electrică atinge viteza de până la 30 km / h, sunt acasă într-o clipită. Cel mai bun dintre toti? Bicicleta electrică electrică cântărește numai 13 kg și este pliabilă, ceea ce înseamnă că o duc cu ușurință în apartamentul meu. Ce mai astepti?