Acest web site solicită permiterea cookie-urilor pentru a oferi toate abilitățile sale. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, vă rugăm să dați click pe butonul "Permite" de mai jos.

Permite

Mersul la serviciu cu un scuter electric

10 ianuarie 2019 09:25:31 CET

Știm, e rece. Știm și că este iarna. Știm că ninge mai des decât în primăvară. Cine ar spune? Dar nu există niciun motiv pentru tine să stai în spatele volanului și să devi parte la blocajele din trafic stresante și grele. Credeți-ne, puteți evita cu strictețe traficul. Mai ales pentru că vă oferim o modalitate alternativă de transport, care este un scuter electric.


Vă recomandăm Cherokee, scuter electric, ideal pentru călătoria în oraș. Lămpile cu LED-uri, mânerele bine proiectate, luminile frontale speciale și afișajul fac acest model special. Roțile mari de 8,5 inch fac călătoria foarte confortabilă, iar frâna de disc din spate vă va menține în siguranță. Specificațiile tehnice sunt combinate cu o bună soluție de design, astfel încât să puteți ajunge până la 15-20 km cu o singură încărcare cu o baterie de 7,5 Ah. Acest lucru va fi mai mult decât suficient pentru a conduce în jurul orașului. În cazul descărcării bateriei, utilizați o priză normală pentru a încărca e-scuterul în timp ce vă aflați la serviciu. Scuterele electrice sunt ecologice și reprezintă un mod alternativ de transport accesibil. Motorul său electric de 250 W asigură o viteză maximă de 25 km / h, obținută în doar câteva secunde.


Scuterele electrice Xplorer sunt pliabile și așa este si Cherokee, ceea ce-l face ușor de transferat. Nu numai că îl poți lua cu ușurință la birou, dar îl poți lua și cu tine în timp ce mergi cu transportul public. De asemenea, o puteți avea cu dvs. în cazul în care vă duceți cu trenul dacă locuiți, de exemplu, în suburbii sau în altă parte.


În cea mai mare parte, iubim scuterele electrice pentru că evităm tot stresul din trafic și ajungem la munca noastră relaxati. Credeți-ne, chiar și în zilele de luni nu mai exista stres.