Acest web site solicită permiterea cookie-urilor pentru a oferi toate abilitățile sale. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, vă rugăm să dați click pe butonul "Permite" de mai jos.

Permite

Pentru realitatea augmentată sau realitatea extinsă, mulți dintre noi am auzit pentru prima dată când a început aplicația Pokemon Go. Vă amintiți când oamenii se plimbau sau alergau în jurul orașului, priveau la smartphone și căutau Pokemonii? Pokemon Go este cel mai bun exemplu de realitate extinsă, pentru ca tot ceea ce vedem este extins cu conținut suplimentar.


Care este scopul final al realității extinse? Cu excepția faptului că realitatea augmentată este folosită pentru noua dimensiune a divertismentului infinit de care copiii se bucură cel mai mult, AR ar putea duce la progrese semnificative în viața normală a tuturor. Pe scurt: AR va rupe granițele experiențelor actuale ale ecranelor smartphone-urilor noastre și ale tuturor ecranelor cu care ne petrecem atât de mult timp. Scopul este de a avea o interconectare mai profundă între oameni, dar și de a ne permite tuturor o mai bună legătură cu lumea reală. Dezvoltarea realității extinse este super rapidă și, în comparație cu realitatea virtuală, oferă mult mai multe oportunități și are un viitor mai prospectiv în ceea ce privește dezvoltarea ulterioară.


Am scris deja despre posibilitățile de utilizare a realității extinse. Am explicat cum poate fi folosit AR în turism, cum puteți obține o mai bună înțelegere a locurilor de cazare pe care doriți să le rezervați sau cum puteți explora pe deplin destinația pe care doriți să o vizitați. AR ar putea fi, de asemenea, folosit pentru a salva vieți, literalmente. De exemplu, chirurgii, cu AR, ar putea avea o imagine completă asupra ecografiei organelor umane în timp ce acționează.


Cu o realitate extinsă, putem obține foarte mult. Și cand vorbim despre AR este o experiență digitală mai bună pentru fiecare utilizator. Apelurile noastre video pot deveni mai realiste, iar hărțile pe smartphone-urile noastre pot deveni mai interactive. În general, am putea reflecta interacțiunile din viața reală pe smartphone-urile noastre.