Acest web site solicită permiterea cookie-urilor pentru a oferi toate abilitățile sale. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, vă rugăm să dați click pe butonul "Permite" de mai jos.

Permite

Nu m-am decis care este motivul pentru care am intrat pe piața scuterelor electrice și nu am intrat doar pentru că noi considerăm că scuterele electrice sunt un mod de transport cool. Simplitatea utilizării scuterelor electrice și posibilitatea de a evita orice fel de blocaje de trafic este motivul pentru care scuterele electrice au marcat anul trecut. De aceea, am decis să extindem oferta noastră cu noul model Green City de scuter electric.


Există tot mai multe companii care decid să intre în afaceri cu scutere electrice. A existat un număr tot mai mare de persoane și companii implicate în închirierea de e-scutere, ceea ce face ca transportul să devină mai ușor ca oricând, pentru turiști și pentru populația locală. Deși nu am intrat încă în zona de închiriere a scuterelor electrice, sperăm să o avem în viitorul apropiat. Vă recomandăm să încercați câteva din scuterele noastre electrice din oferta noastră. Unul dintre ele este Cherokee, un scuter electric elegant cu LED-uri și o roată de 8,5 "care te va salva de blocajele din trafic. De asemenea, există modelul Green City al unui scuter electric cu niște roți mai mici, dar cu un design deosebit de solid ceea ce face sa vă puteți bucura de o călătorie sigură și stabilă.


Scuterele electrice nu sunt doar practice pentru conducere, ci sunt extrem de ecologice. Comparând cu mașina în care sunt eliberate multe gaze contaminate, scuterele electrice sunt cu siguranță alegerea de top și vehiculul viitorului. În acest an, va exista o dezvoltare mai mare a pieței de e-scutere. Nu este vorba numai de noi care alegem forma alternativă de transport, ci și de companiile mari precum Ford și Uber, care au investit deja resurse importante în dezvoltarea pieței scuterelor electrice.


De aceea, vă invităm să vă schimbați obiceiurile de viață astăzi și să investiți bani într-o formă alternativă de transport.