Acest web site solicită permiterea cookie-urilor pentru a oferi toate abilitățile sale. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, vă rugăm să dați click pe butonul "Permite" de mai jos.

Permite

Cadouri de vacanță - primele 3 sugestii

20 decembrie 2018 09:20:13 CET

Febra vacanței este aici și e timpul să faci ce? Asta e corect. Este timpul cadourilor. Și, ca și în fiecare an, devine din ce în ce mai dificil să alegeți si să cumpărați. Mănuși sau eșarfe? Sau din nou, un parfum scump ca anul trecut. Uitați de aceste daruri plictisitoare și fiți unici în acest an. Aruncați o privire asupra primelor noastre 3 sugestii pentru cadouri în acest an!


1. Console Xplorer AR


Cum ar fi dacă nu ar exista console de jocuri pentru copii, pentru Craciun? Și nu doar pentru copii. Ce am văzut la InfoGamer, adulții erau nebuni ca niște copii cu consolele noastre AR. Ele sunt un cadou ideal pentru că sunt extrem de accesibile și va dura doar un singur clik pentru a vă aduce în lumea distracției de neuitat. Încercați noua aventură în noul an și ia-ți tu sau ofera altora unul dintre consolele noastre AR sau toate! Crossfire, Xcalibur, Blaster sau Proton? Ia totul!


2. Xplorer Electric Bike Mini


De ce ați aștepta să cumpărați o bicicletă nouă atunci când va faceți vacanțele și luati-vă acum sau oferti cuiva de care vă pasă un super-cadou, mini-bicicleta electrică Xplorer? Această bicicletă pliabilă va fi o soluție ideală pentru aventurile din 2019. Cea mai buna dintre toate? Bicicleta Mini Electrica este extrem de ușor de transportat, astfel încât să puteți transporta cu ușurință oriunde. Ideal pentru conducerea în oraș, dar și pentru conducerea in natură.


3. Scuter electric Xplorer Cherokee


Să fim realisti, puteți vedea pe drumuri mult mai multe și mai multe scutere electrice. De ce? Pentru că toți devin conștienți de avantajele formelor alternative de transport în raport cu mașina. Deoarece scuterul electric Cherokee este pliabil, îl puteți împacheta cu ușurință ca cel mai bun cadou până acum și va fi convenabil să îl transportați oriunde. Nu mai așteptați și alegeți acest cadou perfect pentru cei dragi.