Acest web site solicită permiterea cookie-urilor pentru a oferi toate abilitățile sale. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, vă rugăm să dați click pe butonul "Permite" de mai jos.

Permite

Unde poți merge cu bicicleta electrică?

8 ianuarie 2019 12:12:59 CET

Dacă sunteți obosit de aglomeratia orașului și sunteti blocati in oras, atunci bicicleta electrică este soluția potrivită pentru dvs.! Spre deosebire de scuterele electrice pe care le recomandăm de obicei pentru conducerea în oraș, e-bike-ul poate fi condus atât în oraș, cât și în natură. 16 ", un motor de 250W și faptul că puteți merge până la 25 km cu o singură încărcare va fi de ajuns pentru a vă bucura de plimbare.


Săptămâna trecută am scris și despre modalitățile de a menține bicicleta pe timpul iernii. Deci, nu este nevoie să parcați bicicletă electrică în apartament sau în garaj și să așteptați primăvara. Puteti folosi bicicleta electrica ca modalitate alternativa de transport in orice moment fara griji.


Cu o bicicletă electrică, puteți merge cu ușurință la serviciu. Deoarece Xplorer Mini e-bike este pliabila și ușor de transportat, atunci când ajungeți la locul de muncă, o puteti lua cu voi. De asemenea, la locul de muncă puteți să o încărcați în cazul unei baterii goale și să o pregătiți pentru călătoria in drum spre casă. Cel mai bine, nu aveți nevoie de prize speciale de încărcare. Scoateți doar capacul de siguranta, fixați încărcătorul și puneți-l împreună într-o priza obișnuita.


Pe lângă evitarea blocajelor in trafic, veți evita stresul și veți fi mai fericiți și mai relaxați in acea zi. În afară de folosirea in oraș, puteți de asemenea să conduceți bicicleta electrică în natură. Xplorer Mini are roți de 16 "cu care veți depăși cele mai multe obstacole fără nici o problemă. Desigur, sfatul nostru nu este să mergeți la mari aventuri off-road cu Mini, dar pentru o plimbare plăcută și normală în natură, va fi suficient Pentru mai multă aventură, vă recomandăm o combinație de PAS (de conducere) și de ciclism obișnuit. Dacă depuneți un pic mai mult efort și nu folosiți PAS în timp ce conduceți, veți obține rezultate mai bune și o forma ideală a unei biciclete electrice. Folosirea unei biciclete electrice face mai ușor transportul, ceea ce înseamnă că dacă conduceți undeva, vă puteti duce cu bicicleta electrica oriunde v-ați afla. Și atunci începe adevărata aventură.