Acest web site solicită permiterea cookie-urilor pentru a oferi toate abilitățile sale. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, vă rugăm să dați click pe butonul "Permite" de mai jos.

Permite

Utilizarea și menținerea hoverboard-ului

18 ianuarie 2019 11:44:31 CET

Am lansat recent o nouă generație de modele City hoverboard pe care le puteți conecta cu Bluetooth la telefonul dvs. smartphone. De asemenea, prin aplicația Xplorer City, puteți să urmăriți informațiile de conducere sau să ascultați muzica preferată. Blogul de astăzi este destinat întreținerii pentru hoverboard deoarece am avut multe întrebări cu privire la utilizarea hoverboard-ului și cum să îl păstrăm.


întreținere


Evitați să conduceți pe teren accidentat cu modele de hoverboard care nu sunt pentru offroad. Acest lucru va evita deteriorarea motorului și a materialului plastic. Evitați conducerea în ploaie sau în iazuri, deoarece este o parte electronică care poate fi deteriorată de contactul cu apă. Nu lăsați un hoverboard la soare puternic și temperaturi extreme. Bateria de hoverboard este sensibilă la temperaturi foarte mari și joase și poate cauza deteriorarea ei. După fiecare rulare, curățați hoverboard-ul de impurități și verificați dacă conectorul de încărcare este curat și uscat.


Baterie


Ca orice altă baterie, dacă nu vă ocupați de baterie, nu va funcționa așa cum ar trebui. Nu încărcați bateria la 100% dacă nu veți folosi hoverboard pentru următoarele 1-2 zile. Dacă o încărcați complet și nu utilizați hoverboard-ul, va exista o pierdere permanentă a capacității bateriei. Nu goliți bateria sub 15%, deoarece descărcarea excesivă va duce la pierderea capacității. Nu expuneți bateria la temperaturi extreme (<5 ° C;> 50 ° C)


Calibrarea


Este un lucru obișnuit pentru toate modelele de hoverboard ca, după un timp, sa simți că o parte a hoverboard-ului este mai puternică decât cealalta. Este un lucru normal si nu trebuie să vă faceți griji pentru că senzorii hoverboard-ului sunt sensibili, așa că trebuie să-i adaptați în timp. Soluția la aceasta este foarte simplă, adică "aliniere" sau calibrare. Procesul de calibrare în sine este foarte simplu și vă recomandăm să o faceți numai atunci când observați că hoverboard-ul dvs. începe să ruleze "ciudat" sau dacă observați una dintre indicațiile de mai sus. Pașii pentru calibrarea hoverboard-ului sunt:


1. Puneți hoverboard-ul pe o suprafață plană.

2. Aliniați ambele părți (utilizați rosturile de plastic superioare și inferioare ca referință).

3. Porniți hoverboard-ul în modul de calibrare: apăsați și țineți apăsat butonul de alimentare timp de 5 secunde până când toate luminile de pe hoverboard încep să clipească.

4. Aliniați platformele de hoverboard pentru a fi complet orizontale.

5. Nu utilizați hoverboard-ul până când nu este oprit de la sine.