Acest web site solicită permiterea cookie-urilor pentru a oferi toate abilitățile sale. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, vă rugăm să dați click pe butonul "Permite" de mai jos.

Permite

Viper sau Hummer

19 decembrie 2017 14:47:39 CET hummer, viper, xplorer, hoverboard, taotao, app,

Sărbătorile de iarnă se apropie șI nu știțI ce cadou să le facețI celor mici? Nu vă preocupați, ne găsim aici pentru a vă ușura această sarcină.


Vă prezentăm cele mai noi și mai avansate modele de hoverbaord de pe piață: Xplorer Viper și Xplorer Hummer V2, ce sunt similare referitor la specificații și sunt destul de dificil de ales între ele. Ambele modele sunt echipate cu două motoare electrice, puternice, cu o capacitate combinată de 700 W și baterii Samsung, puternice, pentru o perfomanță ridicată.


Avantajele ambelor modele este aplicația smart Tao-Tao, prin care aveți controlul total asupra hoverboardului dumneavoastră.

Pe durata conectivității hoverboardului cu aplicația, puteți avea controlul asupra vietezei, sensibilității virajului, puterii motorului ( influențează distanța maximă) sau doar să alegeți între cele trei moduri de călătorie? Începător, intermediar sau avansat. Deasemenea, puteți bloca hoverboardul cu ajutorul smartphone-ului. Aplicația vă indică nivelul bateriei și o face foarte precis.(bateria este considerată goală când smartphone-ul dumneavoastră indică 0%), temperatura bateriei, puterea, viteza și distanța parcursă, toate acestea sunt updatate în timp real. Deasemenea are încorporat și funcția de GPS ce permite monitorizarea pe hartă și statusurile pentru distanța parcursă, viteză, timp, este similar cu o aplicație dedicată activității de fitness. O altă funcție importantă este aceea de platformă de social media unde vă puteți conecta cu prietenii, organiza întreceri și împărți trasee.

Pentru a vă face alegerea mai ușoară, am decis să testăm ambele modele. Am luat ambele hoverboarduri și le-am supus tesatării în condiții extreme, cu setările la maximum.


Prima dată am incercat modelul Viper,acesta atrage ușor atenția prin prin designul său modern, cu alură de mașină sport, ceea ce crește vizibilitatea, făcând-o mai facil de condus pe timp de noapte.Viper are un set de roți cu dimensiunea de 9 inch și o lățime de 3.5 inch. Anvelopele sunt netede, ușoare, și cu un profil lateral rotunjit, pentru a reduce fricțiunea pe teren neted. Deși viteza optimă este de 12 km/h, acesta poate rula cu 18 km/h , pe asfalt, în 3 secunde, ceea ce nu am putut obține cu alte modele. Cele mai înalte obstacole, de 5 cm, au fost trecute cu ușurință. Pe teren denivelat, plimbarea este lină și confortabilă, datoriă anvelopelor late.


Xplorer Viper


Acum, a venit rândul lui Hummer V2, un model offroad ce nu cunoaște limite. Acest tanc puternicse prezintă în nuante de roșu mat și negru mat cu led-uri altenative în coloristică, atât frontale cât și posterioare, ce asigură o vizibilitate sporită de 2 metri, pe timp de noapte. Datoriă anvelopelor late și dure, de 8.5 inch, cu profile adânci, fricțiunea este ridicată, ceea ce oferă o priză ridicată la nivelul solului. A impresionat pe noroi, pietriș, iarbă și zăpadă, datorită gradului ridicat de fricțiune. Performanțele offroad au fost excelent, în detrimentul vitezei maxime și a distanței. Am fost capabili să atingem o distanță de 10 km dar în apărarea noastră, cel ce a tesat-o are 90 de kg și l-a împins la limită.Viteza maximă a fost de 17 km/h iar cel mai înalt obstacol depășit, de 5 cm.


Xplorer Hummer V2


Ambele modele sunt special proiectate pentru maximum de performanță pe întreaga durată a bateriei, iar in același timp, pelungesc viața acesteia pe cât de mult posibil. Când nivelul bateriei atinge 2%, hoverboard-ul decelerează automat pentru ca acei 2% să dureze cât mai mult posibil. Alte modele, pur și simplu, se opresc, asadar cu siguranță, cu modelele Viper și Hummer V2, nu veți cădea. Deasemenea, au două nivele de iluminare pentru a vă atenționa de nivlelul scăzut al bateriei: când acesta atinge 2%, becul indicator va clipi verde iar 5 minute mai târziu, se va aprinde roșu aprins și veți fi avertizat prin semnal acustic că mai aveți 5 minute de utilizare. Sperăm că v-am explicat clar diferențele dintre Viper și Hummer V2 și că, fiecare, în funcție de nevoi, veți putea alege hoverboard-ul potrivit pentru dvs și copii dvs.


Autori: Jakov Barić, Antonija Jerbić, Dominik Kosmač, Martin Matešić