Acest web site solicită permiterea cookie-urilor pentru a oferi toate abilitățile sale. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, vă rugăm să dați click pe butonul "Permite" de mai jos.

Permite

Xplorer Dash Cam Q2

21 ianuarie 2019 09:15:31 CET

Povestea aparatelor de fotografiat a început în America și Rusia, unde șoferii au introdus aparate de fotografiat în mașini pentru a-și înregistra călătoria cu o mașină. Au existat cazuri în care oamenii s-ar aruncat în fața mașinilor pentru a obține despăgubiri de la accident. Pentru asigurarea șoferilor de astfel de situații, ei au decis că cea mai bună mișcare a fost să inregistreze întreaga călătorie cu mașinile lor.


Camera Xplorer Dash Q2 este o cameră excelentă cu o rezoluție FHD de 1920 × 1080 care are și un senzor G încorporat. Ecranul LCD de 2,4 inci este ușor de utilizat în timp ce conduceți și este ușor de utilizat și instalat. Cu rezoluție Full HD de fotografiere, puteți citi cu ușurință plăcuțele de identificare și alte informații similare în caz de accident de mașină.


Camera Dash este destinată oricui dorește să evite posibilele inconveniente în timpul condusului. Având în vedere ritmul alert de viață, din păcate, există tot mai multe accidente de mașină. Dacă doriți să aveți o călătorie mai sigură și doriți să înregistrați fiecare moment al călătoriei dvs., camera Xplorer dash este alegerea potrivită pentru dvs. Și nu vă faceți griji, utilizarea camerei în mașină este permisă până când nu o publicați nicăieri.