Acest web site solicită permiterea cookie-urilor pentru a oferi toate abilitățile sale. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, vă rugăm să dați click pe butonul "Permite" de mai jos.

Permite

Xplorer Harley – scooter electric

17 decembrie 2018 10:42:18 CET

Câte întrebări despre scuterele electrice am avut. Datorită dorințelor dvs., suntem mândri să vă prezentăm prima fiară electrică din viitoarea lume a scuterelor electrice Xplorer și să ne credeti atunci când spunem – că nu veți putea să vă luați mâinile de pe această fiară.


Xplorer Harley este un scuter electric ce reprezinta o afacere mare într-un sistem de transport. O construcție solidă și stabilă, cu un motor incredibil de 1200 W face viitoarea experiență de condus sigură și de neuitat. Viteza de până la 40 km / h va fi o soluție ideală pentru călătoria în oraș, dar și pentru excursiile in natură. Datorită anvelopelor largi, Harley rulează fără probleme pe toate traseele. O singură încărcare va fi suficientă pentru o distracție de 35-40 km în călătoria aventuroasă.


Cu scuterele electrice Xplorer, este timpul să uitați de vechile metode clasice de transport. De ce să conduci într-o mașină și să stresați în blocajele de trafic? Nu este nevoie. Cu unul dintre scuterele noastre electrice, vă veți bucura de plimbarea cu adrenalină și nu vă veți lua mâinile de pe ea.


Spargeți rutina, scăpați de plictiseală și alegeți o nouă formă de transport cu scuterul electric Xplorer Harley.