Acest web site solicită permiterea cookie-urilor pentru a oferi toate abilitățile sale. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, vă rugăm să dați click pe butonul "Permite" de mai jos.

Permite

Oportunități de carieră

Motivați. Instruiți. Dedicați. Pasionați

Acestea sunt calitățile de propulsează adevărații atleți peste și idncolo de competiție. Acestea sunt aceleași calități ce au ridicat Xplorer la statutul de retaileri certificați în Europa.

Pe măsură ce creștem, ducem misiunea de lideri și la nivel de online. Aceasta ne permite să furnizăm , la același nivel, serviciile de top pentru clienti ce se regăsesc și în magazinele noastre, către zeci de mii de atleți adevărați și sportivi amatori.

Ca parte a echipeni noastre, în continuă creștere, de e-Commerce, veți fi mereu în centrul atenției nostru pentru online, ajutând clienții noștri să aleagă echipamentul potrivit pentru experiența perfectă! Veți asista la execuția strategiilor online, ce determină vânzările, ne promovează marca și le furnizează clienților noștri cea mai bună experiență online.

Abordarea omni-channel contectează experiența cumpărăturilor de pe mobil/online cu cea a magazinelor reale, oferindu-le clienților moduri inovante pentru a lua la cunostință și a achiziționa produsele noastre.

Descoperirea de noi talente este o prioritate de vărf pentru echipa noastră de eCommerce. Dacă aveți experiență și interes pentru eCommerce, aplicați acum prin email la [email protected]

careers

În cadrul Xplorer , asigurăm satisfacția supremă a clientului printr-o exchipă excepțională de asociați, care, „trăiesc” cu adevărat pentru marca noastră. Asociații noștri dau dovadă de o combinație de motivație, pricepere, devotament și pasiune pentru afacerea noastră  iar această combinație este împărtășită și în rândul alteților și entuziaștilor pe care îi servim. Acești experți se bazează pe experiența personală și pasiune pentru sport pentru a ghida, informa și inspira pe fiecare client, astlfe, făcând Xplorer destinația preferată pentur atelți dedicați în fiecare activitate, în orice sezon.

Alăturați-vă celei mai pasionate și determinate echipe din lumea sporturilor – Xplorer și trimiteți-ne scrisoarea de intenție și CV-ul la adresa [email protected]