Acest web site solicită permiterea cookie-urilor pentru a oferi toate abilitățile sale. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, vă rugăm să dați click pe butonul "Permite" de mai jos.

Permite

Compania

Numele: PLORER d.o.o.
Adresa: RIMSKA CESTA 8A
Numarul de TVA: SI85317403

IBAN: SI56070000003380346
BIC: GORESI2X
Bank: Gorenjska banka D.D. Kranj


tel: +43 463 5000 26
fax: +43 463 500026-151
e-mail: [email protected]
web page: www.xplorerlife.ro

SUCURSALA XPLORER ROMANIA

Persoana de contact: Mihai Terecoasa
Adresa: Strada Lizierei nr 12, sat Tamasi, comuna Corbeanca
Telefon: +40 722 843 271
E-mail: [email protected]

CULTURĂ ȘI VALORI

La Xplorer noi credem într-o lume mai bună prin practicarea sporturilor. Acest crez a fost esența mentalității noastre de învingători, încă de la început.

Fondatorii Xplorer au crezut în faptul că sportul joacă un rol vital în transmiterea valorilor fundamentale către copii, valori precum onestitatea muncii, spirritul de echipă și sportivitatea. Deasemenea, au ințeles că susținerea organizațiilor ce fac posibil sportul pentru tineret este cel mai bun mod pentru a promova valorile.

DESPRE MARCĂ

Xplorer este o marcă de echipamente sportive: biciclete pentru adulți și copii, accesorii pentru biciclete, aparate pentru fitness și echipamente pentru uz domestic și comercial, echipamente pentru tenis de masă și sporturi cu mingea.

Produsele Xplorer sunt caracterizate și se disting prin calitate, un design atractiv și prețuri competitive, acestea fiind principalele motive pentru care marca noastră a devenit recunoscută ca sinonim pentru produsele pentru sport și recreere. Compania a fost prezentă de 22 de ani timp în care a devenit lider în comercializarea de biciclete în Croația și și-a extins afacerea și pe celelalte piețe din regiune.

MISIUNE, VIZIUNE, ȚELURI

Xplorer Sports Fit for Life promoveaza un stil de viață sănătos. Scopul este acela de a îmbunătăți calitatea vieții prin educația regulată despre activitățile fizice, o dietă echilibrată și o atitudine pozitivă față de diferitele tipuri de exerciții, fie la interior sau în aer liber.

Trai sănătos și activ

Cea mai bună metodă de a te menține în formă este activitatea fizică regulată . Recomandarea Organizației Mondiale pentru Sănătate este activitatea fizică de intensitate moderată, cel puțin o jumătate de oră pe zi, desfășurată pe segmente mai mici sau integral. Exercițiile fizice oferă cea mai bună oportunitate pentru menținerea sănătoasă a corpului și a minții. Cel/ cea ce  a simțit satisfacția de după un exercițiu intens, o alergare pentru relaxare sau o plimbare cu bicicleta prin pădure, nu va mai vrea să renunțe la a exersa, la ciclism sau la orice altă formă de sport. Antrenamentul combinat are cea mai mare rată de succes.

Sportul este echivalentul unui stil de vață ce duce către sănătate, încredere în sine și un fizic armonios.

Prin stilul de viață de azi, oamenii, nu duc un trai activ, pur și simplu nu fac destulă mișcare. Statul în fața calculatorului a înlocuit mișcarea.

Consecința epocii moderne și a stilului de viață aduce o decrepitizare a sistemului imunitar ce antrenează o suită de boli. De aceea, fiecare persoană trebuie să își rezerve timp pentru sineși să găsească cel putin 10 minute, în fiecare zi pentru activități fizice moderate, cum ar fi înotul, ciclismul, alergarea, exerciții cu aparate sau orice altă formă de recreere.

Printr-o viață activă oamenii își pot îmbunătăți sănătatea, așadar, calitatea ei, prin creșterea gradului de satisfacție și a fericirii.

Vrem ca oamenii să își îmbunătățească  și să își mențină calitatea stilului de viață. Pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor dumneavoastră, colaborăm cu ingineri și designeri de prestigiu. Controlul calității în procesul de producție este o prioritate absolută.

Clienților noștri le oferim livrare și asistență în orice parte a Uniunii Europene

Cu o rețea de servisare și o echipă de vânzări extinse, problemele sau grijile dumneavoastră vor fi rezolvate cu promptitudine.