Acest web site solicită permiterea cookie-urilor pentru a oferi toate abilitățile sale. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, vă rugăm să dați click pe butonul "Permite" de mai jos.

Permite

Termeni și condiții

Deîndată ce o comandă este plasată, se va proceda la analizarea ei cât mai repede. Așadar, comenzile nu pot fi modificate sau anulate după plasare. Totuși, țineți minte că, procesarea unei comenzi poate dura până la 3 zile lucrătoare, înainte de livrare.

Dacă nu sunteți mulțumiți de achiziția dumneavoastră, poate fi schimbată prin website credit, în termen de 15 zile de la data achiziției. Nu se returnează sume. Produsul trebuie să nu fie folosit, în ambalajul original, cu etichetele atașate și însoțit de documentele originale. Nu se vor accepta returnări după 15 zile sau fără documentele atașate. Produsele achiziționate online trebuie returnate către fabrica noastră, nu către un magazin Xplorer.

Transportul și manipularea produselor retur nu sunt acoperite. Toate vânzările sunt definitive după 15 zile. Xplorer livrează exclusiv prin UPS (United Parcel Service).UPS nu livrează către o adresă de cutie poștală.

Ca parte a serviciului nostru, convenim să vă furnizăm informații legate și de alte servicii pe care le oferim și ce fac parte din această înțelegere. Putem modifica această înțelegere până la publicarea ei. Vă acordați consimțământul și continuați să ne folosiți serviciile în un mod conform cu reglementările legale și în concordanță cu termenii și politica noastră, subliniată mai jos. Vă rugăm să țineți cont că sunteți numit client, în cele ce urmează.

Prin folosirea acestui serviciu, sunteți de acord să nu încercați să subminați integritatea acestui website.

Clientul convine ca folosirea acestor servicii se face pe propria răspundere. Serviciile furnizate sunt fără niciun fel de garanție, decât daca sunt menționate explicit sau subînțelese inclusiv informația despre garanție, servisare sau acces permanent sau produse furnizate prin/ în legătură cu servisarea, inclusiv fără limitarea licenței de software acordată clientului sau obținute prin servisare.

Mai precis, nu suntem responsabili față de nicio garanție, inclusiv de cea nelimitată : 1) orice garanție referitoare la valabilitate, acuratețe sau conținut informațional, produse sau servicii, și 2) orice formă de garanție , titluri de garanție, cu un scop anume.

Neresponsabilitatea declarată mai sus se aplică în cazul tuturor accidentelor, rănilor, defectelor, întreruperilor, erorilor, întârzierilor, virușilor de computer, furt sau distrugere sau folosirea neautorizată, folosirea pentru stabilirea de recorduri, neglijență. Clientul ia la cunoștință că nu suntem responsabili pentru exploatarea defăimătoare, jignitoare, ofensivă față de terți sau cauzarea de vătămări, este direct și unic responsabil.

Nici serviciile furnizate/ agenții prestatori, afiliați sau furnizori de conținut nu vor fi responsabili în mod direct, indirect, accidental, special ce survin din exploatări necorespunzătoare. Astfel, clientul ia la cunoștință  că se aplică pentru toate produsele.

Următoarele elemente ale website-ului sunt proprietate exclusivă a Xplorer și a furnizorilor noștri și sunt protejate de Statele Unite și de legile internaționale ale drepturilor de autor:

Toate textele, graficile, logo, butoanele virtuale, imaginile, clipurile audio, descărcările digitale și compilațiile de date, atât separat cât și individual pe acest site.

Simbolurile Xplorer și ale afiliaților noștri nu pot fi folosite fără permisiunea noastră, în scris. Simbolurile includ numele și logo Xplorer, alte elemente grafice, anteturi de pagină, parafrazări denumiri de servicii, produse și programe precum și ale afiliaților noștri.

Aveți permisiunea sa copiați electronic și să printați pagini de pe acest website doar pentru uz personal, non-comercial. Fără acordul nostru scris, folosirea sub orice formă a conținutului de website, informații sunt strict interzise.

Politica de sugestii

Xplorer apreciază energia dumneavoastră pozitivă și entuziasmul pe care îl manifestați față de marca noastră, totuși, nu codul de conduită al nostru nu ne permite sa ținem cont de idei nesolicitate. Scopul acestei politici este pentru a nu încuraja interpretarea greșită a mesajului nostru.

Comentarii

Xplorer este întotdeauna încântat să afle părerile dumneavoastră legate de produsele noastre, servicii, publicitate sau marcă. Vă rugăm sa ne furnizați observații specifice legate de produsele noastre dar să nu includeți idei pe care politica noastră nu ne permite sa o luăm în calul.

Orice comentarii este menit sa nu fie confidențial și non-proprietar. Xplorer este liber sa folosească aceste informații fără restricții, fără vreo formă de compensare către dumneavoastră sau terțe părți.